Skip to main content

Yes, yes, yes, Leiden!!

Het is tijd voor de allergrootste Lenteborrel! Borrelconcepten Borrel071, Lotje en Frits Friday slaan de handen ineen voor ‘De Grote Lenteborrel’; hét lekkerste borrelfestival van Leiden Eigenlijk precies wat je al van ze hebt gezien bij ‘De Grote Zomerborrrel’, maar dan in de lente En dat doen ze in jullie mooie stad Na twee heerlijke edities bij de Klinkenbergerplas en in Park Landskroon vorig jaar gaan we op vrijdag 2 juni 2023 weer lekker borrelen bij de Klinkenbergerplas

 De allereerste Grote Lenteborrel (KLINK) vindt plaats op vrijdag 2 juni bij de Klinkenbergerplas (Oegstgeest). Komt deze datum nou nét niet lekker uit; niet getreurd… Op vrijdag 28 juli staan we met de Grote Zomerborrel (KROON) in Park Landskroon 
 Er zullen meerdere stages zijn met de lekkerste muziek van de leukste DJ’s, heerlijke food en spetterende drankjes  En natuurlijk wordt er ook voor allerlei ander entertainment gezorgd  En dan zijn jullie er ook nog om het feest compleet te maken! 
Schrijf je hieronder in voor de pre-registratie en ontvang de ticketlink 2 dagen voordat de reguliere kaartverkoop begint. Zo is de kans vele malen groter dat je bij deze bijzondere editie kunt zijn. En geloof me; deze wil je niet missen!
LET OP: Je moet na het verzenden van het formulier je inschrijving nog bevestigen via de mail die je hebt gekregen (check je spam ook!).
Food: Uiteraard zullen er meerdere foodstands zijn die jullie van de lekkerste happen gaan voorzien! 
Leeftijd: 21+
 Tot 2 juni bij KLINK | De Grote Lenteborrel bij de Klinkenbergerplas 

Borrel071:
De avonden van Borrel071 hebben in Leiden natuurlijk geen introductie meer nodig. Na 10 jaar de leukste vrijdagborrels op de meest unieke locaties te hebben verzorgd is dit concept niet meer weg te denken uit het Leidse uitgaansleven. Het Rembrandtpark, Brasserie Buitenhuis, De Burcht en De Poort waren al eens het toneel voor een geslaagde avond borrelen.
Je weet wat je van Borrel071 kunt verwachten; een leuke avond met leuke mensen. En deze keer is er dus nog meer… 

Lotje:
November 2018 kwam Lotje voor het eerst naar Leiden  en Lotje loves Leiden  En jullie houden van Lotje, want met een hele serie aan mega gezellige edities willen we nog altijd meer!  Wie weet zien we elkaar 14 april wel in de Stadsgehoorzaal…
Lotje houdt wat meer van de RnB en Hiphop en gaat een paar DJ’s uitnodigen die jullie heupjes van links naar rechts doen wiegen. Schudden met die billen  en zak, zak, zak, zak… De dansvloer wordt heter dan heet en dat past natuurlijk perfect bij De Grote Lenteborrel! ☀️

Frits Friday:
Alweer 5 jaar geleden heeft Frits kennis gemaakt met het Leidse en borrelde al meerdere malen met jullie in de Stadsgehoorzaal. Frits is verknocht aan Leiden en gaat deze zomer groots uitpakken. Na edities in o.a. het Amstel Hotel, het Kurhaus en Muntgebouw Utrecht heeft Frits al zijn zinnen gezet op De Grote Lenteborrel! 
Frits heeft gezelligheid altijd het hoogst op z’n lijstje staan en met jullie gaat dit zeker weten lukken! Frits zorgt voor lekkere muziek, heerlijke drankjes, waanzinnige hapjes en nodigt jou, je vrienden en vriendinnen uit voor gezelligheid en vooral veel gekkigheid! 

Verwacht de lekkerste DJ’s die de avond weten op te bouwen naar een heerlijke climax. Die handjes  gaan zeker weten de lucht in op de gezelligste house, disco en die hits van toen en nu 

 Schrijf je hieronder in voor de pre-registratie en ontvang de ticketlink 2 dagen voordat de reguliere kaartverkoop begint. Zo is de kans vele malen groter dat je bij deze bijzondere Frits editie kunt zijn. En geloof me; deze wil je niet missen!

LET OP: Je moet na het verzenden van het formulier je inschrijving nog bevestigen via de mail die je hebt gekregen (check je spam ook!).

We horen graag van je!

Voor vragen kun je ons altijd een mailtje sturen

Contact
Close Menu

Over Frits

Vondelstraat 120D
1234 AB
Amsterdam, NH

T: 020 123 456 7
E: [email protected]